« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Candidatii pentru functia de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie
04.05.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Judecatorii Nela Petrisor (Sectia comerciala), Rodica-Aida Popa si Anton Pandrea (Sectia penala) si-au depus candidatura pentru functia de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit unui comunicat al CSM, “astfel cum rezulta din dispozitiile articolului 53 –(1) din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, presedintele, vicepresedintele si presedintii de sectii ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie sunt numiti de catre Presedintele Romaniei, la propunerea Consiliului Superior al Magistraturii, dintre judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care au functionat la aceasta instanta cel putin 2 ani.

Numirea in functia de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie se face pe o perioada de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singura data.

Functia de vicepresedinte a instantei supreme a devenit vacanta la data de 1 aprilie 2010.

Candidaturile s-au depus, potrivit legii, la Consiliul Superior al Magistraturii, in termen de 30 de zile de la data la care postul de vicepresedinte al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a devenit vacant.

Planurile de management si CV- urile candidatilor vor fi publicate pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii odata cu publicarea ordinii de zi pentru sedinta in care acestea vor fi prezentate si analizate.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.