Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bursa Schoenherr la prestigioasa Scoala de Vara pentru Integrare Europeana de la Alpbach


12 mai 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Firma europeana de avocatura Schoenherr ofera doua burse la Scoala de Vara pentru Integrare Europeană de la Alpbach studentilor la drept din Europa Centrală şi de Est.

In inima Alpilor Austrieci, Scoala de la Alpbach reuneşte studenţi la diverse specializari din mai multe tari pentru un program de studiu organizat de Universitatea din Viena ce include si prelegeri ale participantilor la Forumul Alpbach.

Scoala de Vara pentru studentii din Europa Centrala si de Est

Scoala de Vara este singura de genul acesta din Austria si isi desfasoara cursurile in paralel in limbile engleza si germana. Este structurata sa ofere studentilor o intelegere de baza a lucrarilor Comisiei Europene – Uniunii Europene si sa-i inzestreze cu abilitatile necesare pentru a analiza aspectele socio-economice şi juridice ale integrării europene şi, în plan general, sa le ofere notiunile de cultura si practica ale unor dezbateri animate pe probleme contemporane ale integrarii europene. Scoala de Vara este recomandata studentilor si tinerilor absolventi ai Dreptului Comercial, Administratiei Afaceriilor, Studiilor Economice si a altor stiinte sociale si politice.

Integrarea Europeana in Alpi

European Integration in the Alps

Scoala de Vara pentru Integrarea Europeana de la Alpbach este organizata in cooperare cu Universitatea Innsbruck, Departamentul Dreptului European si al Dreptului Public International (coordonat de Prof. Hummer) si este sustinuta de Ministerul Federal Austriac de Stiinta si Cercetare.

Bursele

Schoenherr sponsorizeaza 2 burse, integral (incluzand si costurile de transport) pentru Scoala de Vara Alpbach. Procedura (formalitatile) de aplicare pentru o bursa Schoenherr incepe cu 6 iunie 2010 pentru studenti la drept si tineri absolventi din: Albania, Bulgaria, Bosnia-Herzegovina, Croatia, Republica Ceha, Ungaria, Lodova, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina.

Formularele se primesc direct prin website-ul nostru:

www.schoenherr.eu/frontend/content/show.php?id=350

Forumul European Alpbach

Scoala de Vara pentru Integrarea Europeana se desfasoara in timpul Forumului European Alpbach, conferinta internationala interdisciplinara ce se desfasoara in fiecare an. Pe parcursul a doua saptamani, mai mult de 3,500 de participanti din peste 60 de tari vin in satul austriac de munte Alpbach sa dezbata chestiuni curente economice si politice intr-o atmosfera informala. Forumul se desfasoara in fiecare an in luna august, din 1945 pana in prezent.

Despre Schoenherr

Schoenherr este o casa de avocatura europeana care numara peste 300 de avocati in birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena şi Zagreb.  Schoenherr oferă consultanţă juridică clienţilor săi, firme locale şi internaţionale, în toate domeniile dreptului de afaceri.  Îmbinarea consultanţei de înaltă calitate cu rezolvarea eficientă a problemelor în mandate şi tranzacţii complexe constituie baza filozofiei Schoenherr. În toate jurisdicţiile în care activează, birourile Schoenherr respectă standardele legale şi regulile de conduită locale

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro