Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Baroul Dolj premiaza studenti participanti la concursul de drept comunitar – Sofia, 3 mai 2010


19 mai 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Astazi, 19 mai 2010 (13:00), Consiliul Baroului Dolj se întruneşte în şedinţă extraordinară, la sediul baroului, pentru premierea echipei de studenţi ai Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii din Craiova formată din:

– Gabriela Zanfir – masterand;

– Denisa Lavinia Dobre – anul III;

– Mihaela Cătălina Opran – anul III;

– Răzvan Scafeş – anul III,

care a participat la concursul de drept comunitar din Europa – „Central and Eastern Moot Court Competition” – ediţia 16, desfăşurată în perioada 30 aprilie – 3 mai 2010 în Sofia-Bulgaria şi a ocupat locul III dintre echipele câştigătoare la pledoaria orală. Studenţii Denisa Lavinia Dobre şi Răzvan Scafeş au primit câte un premiu individual „best speaker” pentru prestaţia în limba engleză.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro