Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Sistemul normativ al Uniunii Europene – Bucuresti, 5-6 iulie 2010
27.05.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul European din Romania organizeaza programul de formare cu tema “Sistemul normativ al Uniunii Europene” in perioada 5-6 iulie 2010.

Cursul ofera participantilor informatii detaliate cu privire la institutiile UE, actele lor juridice si jurisdictia comunitara.

Cui se adreseaza:

Programul se adreseaza juristilor si personalului de specialitate din institutii publice si/sau private, care prin natura activitatilor profesionale pe care le desfasoara trebuie sa fie informati in legatura cu notiunile de specialitate privind institutiile U.E., acquis-ul comunitar si influenta jurisdictiei europene asupra sistemului normativ european.

Tematica

• drept intern, drept international, drept comunitar

• institutiile UE si actele lor juridice

• efectele dreptului comunitar

• intensitatea izvoarelor dreptului comunitar

• acquis comunitar

• impactul jurisprudentei europene asupra sistemului juridic romanesc

• jurisdictia europeana (Curtea de Justitie a Uniunii Europene, Tribunalul de prima instanta si Tribunalul pentru functia publica)

• drepturile omului

Formatori

Simina – Elena Tanasescu, doctor in stiinte juridice, prodecan al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti, membru al Consiliului Superior al Magistraturii si un formator cu vasta experienta in domeniul juridic si in cel al afacerilor europene.

Daniel Pistea, doctorand in cadrul Universitaţii Bucuresti – Scoala Doctorala a Facultaţii de Drept, licenţiat in drept si in comunicare sociala si relaţii publice, trainer colaborator la Institutul de studii pentru ordine publica, ofiţer de presa al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Locul desfasurarii: Cursurile se desfasoara la sediul IER din Bucuresti, Bd. Regina Elisabeta nr.7-9, Sala de conferinte, etaj 4.

Tarif: 400 ron/pers. Programul este subventionat partial din bugetul IER. Se ofera reduceri ale tarifului in urmatoarele situatii:

– pentru fiecare institutie care inscrie minim 2 participanti, cel de al 3-lea beneficiaza de o reducere de 50% (200 RON) reducere din tariful cursului, iar pentru minim 3 participanti inscrisi al 4-lea are asigurat un loc gratuit

– pentru inscrieri cu 2 saptamani inainte de inceperea cursului – reducere 10% (40 ron)

– pentru persoanele care au participat la minim 2 cursuri (contra cost) – reducere 15% (60 RON)

>> Detalii

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti