Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Persoane cercetate pentru criminalitate informatica
28.05.2010 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova cerceteaza mai multe persoane sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, acces fara drept la un sistem informatic, punere la dispozitie a unor date informatice, detinere de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata, falsificarea unui instrument de plata electronica si  punerea in circulatie de instrumente de plata falsificate.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, ”pe raza jud. Dolj s-a constituit un grup infractional organizat, avand ramificatii in jud. Olt si mun. Bucuresti, specializat in savarsirea de infractiuni de criminalitate informatica.

Componentele  electronice ale  aparaturii de skimming erau confectionate in special in mun. Bucuresti iar componentele mecanice  erau realizate in mun. Craiova, unde se realiza si asamblarea partilor  electronice si mecanice, dispozitivele obtinute fiind ulterior vandute catre alte persoane sau folosite de membrii gruparii, in special pe teritoriul  Italiei.

La data de 27 mai 2010, in baza autorizatiilor  obtinute de procurorii D.I.I.C.O.T. , se efectueaza perchezitii domiciliare  in 38 de imobile din Craiova, Jud. Olt (3 imobile) si mun. Bucuresti (6 imobile).

La sediul D.I.I.C.O.T. Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse 20 de persoane in vederea audierii.

Cercetarile in cauza au fost efectuate impreuna cu ofiteri de politie din cadrul B.C.C.O. Craiova, BCCO Bucuresti, DCCO – SCCI si lucratori ai Jandarmeriei Romane si SPIR.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate