Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Dobandire cetatenie – 296 de persoane
01.06.2010 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Autoritatea Nationala pentru Cetatenie a dat publicitatii luni, 31 mai 2010, faptul ca 296 de persoane au depus juramantul de credinta pentru dobandirea cetateniei romane.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”ceremonia de depunere a juramantului a avut loc la sediul Institutului National al Magistraturii, in prezenta presedintelui Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, Nicoleta Eucarie.

Comisia pentru Cetatenie a solutionat, de la inceputul acestui an, 14.038 cereri. Dintre acestea, 13.227 cereri se refera la redobandirea cetateniei romane formulate de fostii cetateni romani care au pierdut cetatenia romana din motive neimputabile lor, 672 cereri de redobandire a cetateniei romane primite de la fosti cetateni romani care au renuntat la cetatenia romana si 139 cereri de acordare a cetateniei romane formulate de persoane care nu au mai avut niciodata cetatenia romana.

Precizam ca la Autoritatea Nationala pentru Cetatenie au fost inregistrate, de la inceputul anului in curs, 30.430 de cereri de acordare si redobandire a cetateniei romane.

Conform legii, cetatenia romana se dobandeste la data depunerii juramantului de credinta. Dupa depunerea juramantului, se elibereaza certificatul de cetatenie romana, document care atesta calitatea de cetatean roman.

De la inceputul acestui an, 1785 de persoane au depus juramantul de credinta fata de Romania.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate