Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Membri noi in APAPR
02.06.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Adunarea Generala a Asociaţiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania a ales marti, 1 iunie 2010, 3 noi membri.

Potrivit unui comunicat al APAPR, „Consiliul Director al APAPR are, in urma alegerilor care au avut loc astazi in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei, trei noi membri:

– GENERALI Pensii (companie reprezentata de dl. Ioan VREME);

– EUREKO Pensii (companie reprezentata de dl. Radu CRACIUN);

– ALICO Pensii (companie reprezentata de dl. Mihai COCA-COZMA).

Mandatul noilor membri ai Board-ului APAPR are o durata de doi ani. Cele trei mandate care au expirat astazi au apartinut companiilor AVIVA Pensii, RAIFFEISEN Asset Management si ALICO Pensii (companie reconfirmata de votul de astazi ca membru in Board).

Pozitiile de Presedinte (detinuta de ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private, reprezentata de dl. Crinu ANDANUT) si de Vicepresedinte (detinuta de ING Asigurari de Viata, reprezentata de dna. Cornelia COMAN) ale Asociatiei nu se modifica pentru moment, ele urmand sa fie disputate, conform statutului Asociatiei, la alegerile ce vor avea loc in anul 2011.

„In urma alegerilor de astazi, APAPR continua cu energii noi eforturile de dezvoltare a sistemului de pensii private, precum si demersurile de comunicare, educare si informare a participantilor la fondurile de pensii. Speram cu totii ca noii membri ai Board-ului Asociatiei sa aiba forta de munca necesara pentru activitatea noastra specifica si le dorim succes!”, a declarat Presedintele Asociatiei, Crinu ANDANUT, la finalul Adunarii Generale APAPR de astazi.

APAPR reprezinta asociatia administratorilor fondurilor de pensii private si a bancilor depozitare ale activelor fondurilor de pensii din Romania. APAPR este o organizatie profesionala, neguvernamentala, apolitica, independenta, non-profit, creata in scopul protejarii intereselor, promovarii, afirmarii, dezvoltarii colaborarii si cooperarii in domeniul fondurilor de pensii private de pe piata romaneasca.

APAPR are in prezent 16 membri, o reprezentativitate de peste 99,5% pe piata de pensii private si apara cele mai bune interese ale celor 5,2 milioane de clienti ai fondurilor de pensii din Romania.

APAPR este afiliata la cele mai puternice si influente organizatii mondiale de profil: EFRP (Federatia Europeana a Fondurilor de Pensii Private) si FIAP (Federatia Internationala a Administratorilor de Fonduri de Pensii), precum si la cea mai importanta confederatie patronala din tara noastra: UGIR (Uniunea Generala a Industriasilor din Romania).”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti