Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Hotarari ale Curtii de Apel Bacau pe Jurindex
02.06.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Portalul national de jurisprudenta JURINDEX a incheiat publicarea hotararilor judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Bacau in anul 2009 si pana la 1 martie 2010.

Au fost publicate un numar de peste 5900 de hotarari judecatoresti, in forma lor integrala, reprezentand peste 95% din hotararile pronuntate de Curtea de apel Bacau in aceasta perioada.

Pe materii au fost publicate:

– 1380 hotarari in materie penala

– 2010 hotarari in materie civila

– 1200 hotarari in materia contenciosului administrativ si fiscal

– 360 hotarari in materie comerciala.

In total, portalul JURINDEX a publicat pana in acest moment un numar de 108.856 sentinte si decizii ale tuturor curtilor de apel pronnuntate incepand cu anul 2008.

JURINDEX reprezinta un serviciu public gratuit dezvoltat de Tribunalul Vrancea sub egida Consiliului Superior al Magistraturii care isi propune publicarea integrala pe internet a hotararilor judecatoresti pronuntate de instantele judecatoresti din Romania, in forma lor originala si completa, fara alta modificare decat securizarea datelor cu caracter personal. Publicul are acces neconditionat si gratuit la portalul national de jurisprudenta.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.