Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Hotarari judecatoresti de „Cascadorii Rasului”


5 iunie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Silvian Ionescu, comisarul-sef al Garzii Nationale de Mediu, a declarat intr-o conferinta de presa joi, 3 iunie 2010, ca se va adresa Consiliului Superior al Magistraturii ref. cazul Protan.

Silvian Ionescu: „Ce pot sa va spun despre acest caz este ca Protan-ul nu a avut niciodata monopol de piata, cum se credea, ci numai favoritisme din vechea legislatie. Acum, mai sunt alte 10-12 incineratoare in Romania. Protan-ul ameninta pentru ca, in conformitate cu perioada de tranzitie care s-a incheiat la 31 decembrie 2009, subventia de la Ministerul Agriculturii a incetat. Daca Protan-ul continua sa ameninte, atunci vom lua alte masuri.

Deja, am hotarat impreuna cu ministrul Mediului, Laszlo Borbely, sa solicitam sprijinul CSM pentru ca sunt 25 de hotarari judecatoresti antologice, de cascadorii rasului. Daca nici asa nu ajungem la niciun rezultat, le voi publica pe site-ul GNM.”

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică