Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Judecatoria Mangalia. Protest cu banderole albe


5 iunie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Comunicat Judecatoria Mangalia: „La data de 02 iunie 2010, Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Judecatoriei Mangalia, convocată legal, a luat în discuţie starea justiţiei prin prisma deciziilor clasei politice adoptate ulterior suspendării protestului magistratilor de anul trecut. În unanimitate au fost hotărâte  urmatoarele:

Începând cu data de 03.06.2010 se va protesta faţă de intenţia executivului de asumare a răspunderii pe  pachetul de legi privind măsurile de austeritate prin reducerea salariilor, a pensiilor şi a celorlalte indemnizaţii.

Şedinţele de judecată vor începe la ora 8.30 şi se vor termina cel târziu  la ora 15.00, cauzele nesoluţionate urmând a fi amânate pentru un termen viitor, ce nu va depăşi 6 săptămâni (cu excepţia vacanţei judecătoreşti).

Pentru cauzele în care pronunţarea sentinţei nu se va putea face până la ora 16.00 şi nu se poate menţiona soluţia în condica de şedinţă, se va amâna pronunţarea conform dispoziţiilor legale în vigoare.

Judecătorii vor purta banderole albe în semn de protest.

Nu se va mai presta niciun fel de activitate peste programul normal de muncă de 8 ore zilnic (cu excepţia măsurilor preventive).

PREŞEDINTE
AUGUSTINA LIVIA NISTOR”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică