Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Efectele crizei economico-financiare. Eficienta si solidaritate – Bucuresti, 9 iunie 2010
08.06.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Biroul de Informare al Parlamentului European, Reprezentanţa Comisiei Europene şi Institutul European din România organizează conferinţa: Efectele crizei economico-financiare. Eficienţă şi solidaritate, miercuri, 9 iunie 2010, la Aula Bibliotecii Centrale Universitare Carol I care se va bucura de prezenţa domnului Jerzy Buzek, preşedintele Parlamentului European.

Personalitatea şi competenţele lui Jerzy Buzek, combinate cu activitatea sa politică desfăşurată în cadrul guvernului polonez, precum şi în opoziţie, au dus la alegerea sa în funcţia de Preşedinte al Parlamentului European la 14 iulie 2009. Jerzy Buzek şi-a stabilit drept obiectiv transformarea Parlamentului European într-un forum de dezbateri politice vii şi interesante, dorind să aducă Parlamentul mai aproape de cetăţeni. Ca deputat european şi specialist în energetică, Jerzy Buzek a devenit şi vicepreşedinte al Forumului european pentru energie. A reprezentat Parlamentul European în cadrul alegerilor din Ucraina, în anul „Revoluţiei portocalii”. A fost, de asemenea, raportorul Parlamentului European pentru pachetul legislativ asociat celui de al şaptelea Program-cadru pentru cercetare şi dezvoltare şi pentru Planul strategic european pentru tehnologiile energetice. În perioada 2004-2009, a fost membru al Comisiei pentru industrie, cercetare şi energie şi al Comisiei pentru mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară ale Parlamentului European. A fost, de asemenea, membru al Delegaţiei Parlamentului European la Comisia parlamentară de cooperare UE-Ucraina şi al Delegaţiei PE pentru relaţiile cu ţările din Asia de Sud-Est şi ASEAN.

Grupul de participanţi va reuni studenţi şi reprezentanţi ai mediului academic şi de cercetare.

Lucrările conferinţei se vor desfăşura în limba română, în prima parte, şi în limba engleză şi română, în a doua parte.

Persoane de contact:

Mădălina Paula Magnusson, coordonator de proiect, IER (fax 021 314.26.66, tel. 021 314.26.96/97, email: madalina.magnusson@ier.ro) sau

Crina Mutu, coordonator de proiect, BIPE (tel. 021 405 0880, e-mail: crina.mutu@europarl.europa.eu ).

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti