Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

DLA Piper. Deschidere birou in Turcia
10.06.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Firma internaţională de avocatură DLA Piper a anunţat în cadrul unei întâlniri cu presa la Istanbul înfiinţarea unui birou în Turcia, în urma obţinerii aprobării de la Baroul local. Astfel, companiile cu operaţiuni în această ţară vor putea beneficia din luna iunie de serviciile DLA Piper. Noul birou va oferi consultanţă pe problema de drept internaţional al afacerilor. Înfiinţarea biroului marchează un pas important pentru viziunea strategică a DLA Piper de a fi prima firmă de avocatură pe plan mondial.

Casa de avocatură anunţă că şase parteneri ai YükselKarkınKüçük Attorney Partnership („YKK”), una dintre cele mai importante firme de profil din Turcia, vor deveni membri ai DLA Piper Internaţional LLP* odată cu obţinerea aprobării Baroului din Marea Britanie. YKK, o firmă de 46 de avocaţi din Istanbul, are şase parteneri: Murat Karkın şi Cüneyt Yüksel, Co-Managing Partners, şi Zeynep Ergun, Melek Yüksel, Muharrem Kücük şi Gökhan Gökçe, parteneri. YKK va oferi în continuare, ca firmă de sine stătătoare, o gamă de servicii juridice care includ dreptul societar, fuziuni şi achiziţii, energie, dreptul concurenţei / antitrust, proprietate intelectuală, drept bancar şi financiar, dreptul muncii, imobiliare, litigii şi arbitraj.

O dată cu intrarea pe piaţa din Turcia, DLA Piper are 68 de birouri în 30 de ţări, precum şi o prezenţă în cea de-a şaptesprezecea economie mondială. Intrarea pe piaţa din Turcia confirmă încă o dată angajamentul DLA Piper de a investi în economiile mondiale emergente după ce în martie 2010 firma a pătruns pe piaţa din Brazilia prin cooperarea ei cu firma braziliană Campos Mello Advogados, care are birouri în Rio de Janeiro şi São Paulo.

“Acest pas este unul extrem de important pentru noi şi va îmbunătăţi abilitatea noastră de a deservi nevoile numărului din ce în ce mai mare de clienţi care dezvoltă afaceri în Turcia. Importanţa acestei ţări în cadrul internaţional creşte şi viziunea noastră strategică ne ghidează către continuarea investiţiilor pe astfel de pieţe din întreaga lume”, a declarat Sir Nigel Knowles, joint CEO al DLA Piper.

DLA Piper este unul dinre cei mai mari furnizori internaţionali de servicii juridice, cu venituri globale de 1,948 miliarde dolari la sfârşitul anului 2009 şi peste 8.000 de angajaţi în Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Statele Unite ale Americii, incluzând 3.500 de avocaţi. Firma este renumită pentru dezvoltarea şi investiţiile globale pe pieţele emergente, iar intrarea pe piaţa din Turcia este un pas decisiv din strategia sa. DLA Piper are birouri în majoritatea ţărilor care fac parte din G-20 şi în urma intrării pe piaţa turcă, firma este prezentă în fiecare ţară din Europa.

“Deschiderea biroului DLA Piper din Turcia demonstrează angajamentul global al firmei faţă de clienţii care doresc consultanţă juridică de calitate pe toate pieţele internaţionale cheie. Aceasta reprezintă şi o declaraţie clară cu privire la viitorul Turciei şi importanţa ei regională şi internaţională”, spune Marc Grossman, fostul ambasador SUA în Turcia şi în prezent consultant senior în cadrul DLA Piper.

Intrarea DLA Piper pe piaţa turcă va oferi companiilor posibilitatea de a colabora cu avocaţi experientaţi şi care pot oferi consultanţă în probleme transfrontaliere. Astfel, va oferi consultanţă în domenii variate, precum fuziuni & achiziţii, finanţări, infrastructură şi parteneriate public-privat, unde DLA Piper are o experienţă vastă. Biroul din Italia oferă în prezent consultanţă Ministerului Sănătăţii din Turcia în structurare şi achiziţii pentru primul PPP din ţară în domeniul sănătăţii. Proiectul constă în construirea unui spital cu o capacitate de 1500 de locuri în zona Kayseri.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti