« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
BONDOC & ASOCIATII
 

VASS Lawyers a castigat premiul Corporate Intl Magazine Global Award 2010
10.06.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Content | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Firma de avocatura VASS Lawyers a castigat premiul Corporate Intl Magazine Global Award 2010 pentru Firma de Avocatura a Anului in Achiziții Publice. VASS Lawyers este astfel recunoscuta si pe plan internațional ca lider in domeniul consultanței juridice in materia achizițiilor publice.

Revista Corporate International a nominalizat firma VASS Lawyers pentru premiul ‘Public Procurement Advisory Excellence’ in Romania, ca parte a Corporate International Magazines Global Awards 2010. Selecția castigatorilor s-a facut in baza studiilor de piața realizate in cadrul departamentului de cercetare al revistei si a feedback–ului oferit de companii din Romania in decursul ultimelor 12 luni.

Desemnarea VASS Lawyers ca Public Procurement Advisory Firm of the Year in Romania este rezultatul participarii la proiecte de anvergura in domeniul achizitiilor publice (e.g. castigarea licitatiei pentru servicii juridice organizate de Ambasada Norvegiei la Bucuresti in aprilie 2010), precum si a asistentei juridice de calitate acordate atat sectorului privat, cat si institutiilor de stat. In plus, avocatii firmei au reprezentat cu succes clienti care au contestat proceduri de achizitii publice in fata Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) sau a instantelor judecatoresti competente.

Totodata, castigarea premiului se datoreaza activitatii sustinute in publicistica de specialitate, prin lansarea unui blog de achizitii publice si publicarea a numeroase articole, precum si colaborarii constante cu mediul academic – organizarea, in 2010, a Conferintei pentru criterii de sustenabilitate in procesul achizitiilor publice, alaturi de Societatea de Stiinte Juridice, sau participarea la Conferinta Anuala de Achizitii Publice.

“VASS Lawyers a reprezentat Romania in suplimentul „Public Procurement Who`s Who”, lansat de Corporate International in aprilie 2009, fiind pentru noi o importanta realizare, la nici un an de la inființarea firmei. Faptul ca in 2010 suntem premiați ca cea mai buna firma de avocatura din domeniul achizițiilor publice din Romania confirma atat pasii importanți pe care i-am facut in piața avocaturii de business, cat mai ales profesionalismul si valoarea echipei VASS Lawyers”, a aratat Iulia Vass, managing partner al firmei de avocatura.

Corporate International este lider pe piata informatiilor business din Marea Britanie si Europa, cu o medie de peste 70.000 de cititori lunar. Cititorii provin din lumea intreaga si printre ei se numara analisti financiari, juristi, oameni de afaceri din sectorul public si privat. Detalii despre aceste premii si despre Corporate International se afla pe www.corp-intl.com.

VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Bucuresti, oferind clientilor sai servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Echipa VASS Lawyers isi informeaza permanent clientii despre noutati legislative din domeniile mentionate si ii asista prin consultanta de specialitate, la nivel national, dar si european, prin parteneriate cu firme straine din domeniu. In martie 2010, VASS Lawyers a lansat blogul de achiziții publice (http://www.avocat-achizitii-publice.ro) cu scopul de a furniza permanent date relevante de actualitate, ca noutați legislative, studii de specialitate, articole si dezbateri pe teme de interes in domeniu. Detalii suplimentare sunt disponibile la www.vasslawyers.eu.

 
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD