« Secţiuni « Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 

Abrogarea Ordinului nr. 183/2006 privind contractul de publicitate media
17.06.2010 | JURIDICE.ro, VASS Lawyers

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I,  nr. 391 din data de 14 iunie 2010 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice nr. 180/2010 privind abrogarea Ordinului nr. 183/2006 privind aplicarea dispozitiilor referitoare la contractul de publicitate media.

Ordinul abrogat cuprindea informatii cu privire la structura, continutul si modul de utilizare ale modelelor specifice de invitatii de participare la procedura prin „cerere de oferte”, referatului de oportunitate, raportului de evaluare a impactului, dosarului achizitiei publice si ale contractului de servicii de publicitate media.

De asemenea, prin Ordinul nr. 183/2006 autoritatile contractante erau obligate sa utilizeze anumite criterii de calificare si selectie a operatorilor economici, in functie de natura mijlocului de comunicare (publicatii, presa audio-TV sau internet).

Mai mult, actul normativ abrogat stabilea algoritmul de calcul aplicat in cazul aplicarii criteriului de atribuire „oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”.

Nu in ultimul rand, Ordinul nr. 183/2006 reglementa termenul pana la care autoritatile contractante erau obligate sa faca public anuntul privind aplicarea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare pentru atribuirea contractului de servicii de publicitate media, care era de cel putin 3 zile inainte de inceperea negocierilor.

Pentru Juridice.ro, VASS Lawyers

 
Secţiuni: Lege 9, Media & Publicitate | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD