Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

CSM. Minuta Comisiei Juridice – 4 iunie 2010
21.06.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

CSM a dat publicitatii Minuta Comisiei Juridice din 4 iunie 2010.

Coordonatorul acestei Comisii este jud. dr. Dan Lupascu.

NR.CRT NUMĂR LUCRARE OBIECTUL LUCRĂRII SOLUŢIA  COMISIEI JURIDICE
1 14888/1154/ 2010/DLDC Punct de vedere al DLDC referitor la proiectul Legii privind unele măsuri în domeniul pensiilor Comisia juridică şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC, cu menţiunea că nu a fost solicitat avizul Consiliului Superior al Magistraturii, conform art. 38 alin. (3) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, în urma dezbaterii proiectului au fost aduse unele completări, ce urmează a fi incluse în material, anterior sesizării Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

2 14889/1154/

2010/DLDC

Punct de vedere al DLDC cu privire la proiectul Legii privind unele măsuri în vederea restabilirii echilibrului bugetar Comisia juridică şi-a însuşit punctul de vedere al DLDC, cu menţiunea că nu a fost solicitat avizul Consiliului Superior al Magistraturii, conform art. 38 alin. (3) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, în urma dezbaterii proiectului au fost aduse unele completări, ce urmează a fi incluse în material, anterior sesizării Plenului Consiliului Superior al Magistraturii.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti