Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Consiliul Concurentei a extins investigatia pe piata de parfumuri


22 iunie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Luni, 21 iunie 2010, Consiliul Concurentei a dat publicitatii ca a extins investigatia pe piata distributiei de produse de parfumerie marca “D&P Perfumum” si asupra societatii D&P PARFüMüM ITH. IHR. SAN. ve TIC. LTD. STI. din Turcia.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei, ”extinderea investigaţiei se referă la o posibilă înţelegere între societatea din Turcia şi S.C. S&A PARFUM DISTRIBUTIONS S.R.L, importatorul din România, privind fixarea preţului de revânzare al acestor produse de parfumerie.

Legislatia in domeniu ne permite sa analizam comportamentul unei companii straine daca actele sau faptele sale produc efecte pe teritoriul Romaniei. Ca urmare, in cazul in care vom constata ca interesele consumatorilor au fost afectate prin fixarea pretului de revanzare, firmele vinovate vor fi sanctionate” a declarat domnul Bogdan M. Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

La sfarsitul anului 2009, Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata distributiei de produse de parfumerie marca “D&P Perfumum”, privind relatia contractuala dintre importatorul din Romania al produselor marca “D&P Perfumum” si distribuitorii sai.

In cadrul acestei investigatii, inspectorii de concurenta au efectuat inspectii inopinate la sediile agentilor economici investigati. Documentele si declaratiile ridicate in cadrul acestor inspectii se afla in analiza Consiliului Concurentei, in cadrul procedurii specifice investigatiei.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică