Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Bostina si Asociatii a obtinut in instanta inchiderea procedurii de reorganizare judiciara a RAFO


23 iunie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Casa de Avocatură “Boştină şi Asociaţii” a obţinut în instanţă evitarea falimentului S.C. RAFO S.A. şi închiderea procedurii de reorganizare judiciară a companiei. Tribunalul Braşov a respins cererile de intrare în faliment şi a dispus închiderea procedurii reorganizării judiciare a  S.C. RAFO  S.A., ceea ce înseamnă că societatea poate să reintre în circuitul de business normal, cu consecinţe benefice pentru mediul economic şi social din zonă.

După 11 zile de deliberare, în 21.06.2010, Tribunalul Braşov a pronunţat sentinţa prin care a admis excepţia inadmisibilităţii obiecţiunilor, opoziţiilor, memoriilor şi contestaţiilor la raportul administratorului judiciar privind închiderea procedurii de reorganizare, cu consecinţa respingerii acestora ca inadmisibile, a respins ca nefondate opoziţiile, obiecţiunile, memoriile şi contestaţiile formulate cu privire la propunerea de închidere a procedurii de reorganizare, a luat act de renunţarea S.C. Rafinăria Dărmăneşti la judecata contestaţiei, a respins cererile de aprobare a intrării în faliment a  S.C. RAFO S.A., a admis cererea administratorului judiciar şi, în baza art. 132 alin.1 din Legea nr. 85/2006, a dispus închiderea procedurii reorganizării judiciare a S.C. RAFO S.A..

“Este o soluţie pe care o aşteptam, care confirmă că S.C. RAFO S.A. are capacitatea să-şi ducă la îndeplinire planul de reorganizare şi să revină cu drepturi depline în viaţa economică. Este un succes al întregii echipe de avocaţi, a cărei strategie a dat roade”, spune Avocat Partener Bogdan Paraschiv, coordonatorul echipei de avocaţi de la Boştină şi Asociaţii ce a reprezentat în instanţă S.C. RAFO S.A.

Conform legii, reorganizarea judiciară este procedura ce se aplică debitorului, persoană juridică, în vederea achitării datoriilor acestuia, conform unui program de plată a creanţelor. Procedura de reorganizare judiciară se închide prin sentinţă, în urma îndeplinirii tuturor obligaţiilor de plată asumate în planul de reorganizare, confirmat de judecatorul sindic.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2009 de 16,98 milioane EURO şi peste 130 de avocaţi şi colaboratori. Cu birouri în Bucureşti, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 16 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Firme “Boştină şi Asociaţii” oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiar-contabilă – prin Boştină Accounting and Fiscal Consulting – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Boştină & Associates Financial Consulting”.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro