Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură penală
Procedură penală
DezbateriCărţiProfesionişti

Catalin Predoiu: Adoptarea Codului de procedura civila si a Codului de procedura penala va schimba in bine pe termen lung societatea romaneasca


24 iunie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Procedură penală

Ministerul Justiţiei a dat publicitatii miercuri, 23 iunie 2010, faptul  ca ministrul Cătălin Predoiu, salută adoptarea de către Parlament a proiectelor de Coduri de procedură penală şi civilă, proiecte esenţiale nu doar pentru sistemul judiciar, ci pentru întreaga societate românească, şi mulţumeşte tuturor celor care s-au implicat în elaborarea şi au sprijinit adoptarea acestora.

Potrivit unui counicat al MJ, ”adoptarea de către Parlament a Codurilor de procedura civilă şi penală reprezintă un eveniment remarcabil, un act care, alături de adoptarea Codului civil şi a celui penal, va schimba în bine pe termen lung societatea românească. Sfera influenţei benefice a noilor Coduri va depăşi Justiţia. Elaborarea, promovarea şi adoptarea noilor Coduri a reprezentat obiectivul strategic fundamental al MJ şi mă bucură faptul că prin adoptarea lor de către Parlament acest obiectiv a fost atins. Doresc să mulţumesc public tuturor celor care s-au implicat în elaborarea, dezbaterea şi adoptarea noilor Coduri, precum şi celor care au sprijinit politic acest proiect. MJ se va concentra acum pe un program de pregătire a sistemului judiciar pentru implementare. Este important să gândim şi să pregătim bine etapa implementării, care va avea nevoie de sprijin atât din partea Executivului, cât şi a CSM”, a declarat ministrul Justiţiei.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică