Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură penală
Procedură penală
DezbateriCărţiProfesionişti

Catalin Predoiu le-a multumit tuturor celor implicati in elaborarera Codului de procedura civila si Codului de procedura penala


25 iunie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Procedură penală

Joi, 24 iunie 2010, Catalin Predoiu, Ministrul Justitiei, a transmis scrisori personale de multumire tuturor celor implicati in elaborarea, promovarea si adoptarea noilor Coduri de procedura civila si penala, membri ai Comisiilor pentru elaborarea Codurilor, dar si senatorilor si deputatilor membri ai Comisiei speciale comune a Parlamentului pentru dezbaterea in fond a Codurilor.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”ministrul Predoiu a adresat multumirile sale personale si tuturor factorilor politici care au acordat sprijin constant Ministerului Justitiei in sustinerea proiectului institutional al adoptarii noilor Coduri procedurale de catre Parlamentul Romaniei, fostilor ministri ai Justitiei, Primului Ministru si Presedintelui Romaniei.

“Adoptarea de catre Parlament a Codurilor de procedura civila si penala reprezinta, fara indoiala, alaturi de adoptarea Codului civil si a celui penal, un moment istoric pentru tara noastra. Pe langa redarea in ochii tuturor a credibilitatii actului de justitie, noile Coduri vor servi si ca adevarate pietre de temelie pentru reformarea intregii societati romanesti”, a mentionat ministrul Predoiu in scrisorile transmise.

In acelasi timp, ministrul justitiei a precizat ca “reformele justitiei in Romania nu s-au incheiat odata cu adoptarea Codurilor. Acum urmeaza faza de implementare pentru care, sunt convins, veti asigura acelasi sprijin politic constant care a contribuit la adoptarea proiectelor”.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică