Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

ANCOM pune in vanzare caietele de sarcini pentru acordarea primelor 2 multiplexe de televiziune digitala terestra
02.07.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 1 iulie 2010, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a dat publicitatii ca se pun in vanzare caietele de sarcini pentru derularea procedurilor de selectie comparativa de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru, in vederea operarii primelor doua multiplexe de televiziune digitala terestra DVB-T pe teritoriul Romaniei.

Potrivit unui comunicat ANCOM, ”caietele de sarcini contin cerintele tehnice minimale pe care ofertantii trebuie sa le indeplineasca pentru a putea participa la procedurile de selectie comparative prin care vor fi acordate licentele de operare a primelor doua multiplexe digitale terestre, incluzand grila de punctaj, obligatiile minimale pe care ofertantii vor trebui sa si le asume in cazul in care vor fi declarati castigatori, precum si data limita pana la care se pot primi ofertele.

Participarea la procedurile de selectie organizate de Autoritate este conditionata de achizitionarea, in prealabil, a caietelor de sarcini. Potrivit graficului de desfasurare a  procedurilor de selectie actualizate de caietele de sarcini, termenul limita de depunere a ofertelor este 31 august pentru ambele multiplexe, urmand ca stabilirea castigatorilor sa aiba loc la data de 28 septembrie 2010 pentru primul multiplex si la data de 8 octombrie 2010 pentru cel de-al doilea. In situatia in care analiza ofertelor presupune procesarea unui volum mare de informatii, ANCOM poate prelungi termenele de stabilire a castigatorului si, respectiv, de depunere a contestatiei.

Procedurile de selectie comparativa se vor desfasura in trei etape: etapa de calificare, in care comisia desemnata de ANCOM va verifica daca ofertantii indeplinesc conditiile minime stabilite prin caietele de sarcini, etapa de evaluare a ofertelor, in care se vor evalua numai ofertele acelor participanti declarati calificati si, respectiv, etapa de desemnare a castigatorilor, in care cele doua licente de utilizare a frecventelor radio in sistem digital terestru pentru primele doua multiplexe vor fi acordate ofertantilor care acumuleaza cel mai mare punctaj. Participantii la procedurile de selectie comparative pot depune contestatie privind rezultatul licitatiei in termen de 3 zile lucratoare de la data primirii instiintarii privind rezultatul licitatiei, urmand ca in termen de 7 zile de la data depunerii contestatiilor o comisie desemnata de ANCOM sa solutioneze contestatiile.

Caietele de sarcini puse in vanzare de Autoritate pot fi consultate pe pagina de internet ANCOM aici si pot fi obtinute in perioada 02- 09.07.2010 de la sediul ANCOM din Bucuresti, Sector 3, Str. Delea Noua nr. 2, Et. 7, Directia Juridica, persoana de contact dl. Calin ZVANCEA-COZAN, pe baza platii sumei nerambursabile de 1500 lei, ce poate fi achitata fie la casieria ANCOM din Str. Delea Noua nr. 2, Sector 3, fie in contul ANCOM nr. RO03TREZ7005025XXX000274 deschis la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti.”

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.