Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

MMFPS. Exceptii de la reducerea cheltuielilor pentru asistenta sociala
06.07.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a dat publicitatii, luni, 5 iulie 2010, detalii referitor la unele informatii aparute in presa, potrivit carora intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 55/2010 va duce la reducerea cu 20% a cheltuielilor pentru hrana persoanelor aflate in grija institutiilor de asistenta sociala si medico-sociala aflate in subordinea autoritatilor si institutiilor publice.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu bunurile si serviciile aprobate in buget, programate pentru a doua jumatate a anului 2010 si ramase de executat, prevazute de la art. III, alin. 1, OUG nr.55/2010, nu se aplica la alocatiile zilnice de hrana pentru copii, persoane varstnice sau pentru persoanele cu handicap aflate in ingrijirea institutiilor de asistenta sociala si medico-sociala aflate in subordinea autoritatilor si institutiilor publice.

Reducerea cu 20% se va aplica in mod corespunzator la celelalte subtitluri din titlul Cheltuieli cu bunuri si servicii, fara sa afecteze subtitlul hrana.”

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate