Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

MMFPS. Exceptii de la reducerea cheltuielilor pentru asistenta sociala
06.07.2010 | JURIDICE.ro

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a dat publicitatii, luni, 5 iulie 2010, detalii referitor la unele informatii aparute in presa, potrivit carora intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 55/2010 va duce la reducerea cu 20% a cheltuielilor pentru hrana persoanelor aflate in grija institutiilor de asistenta sociala si medico-sociala aflate in subordinea autoritatilor si institutiilor publice.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”diminuarea cu 20% a cheltuielilor cu bunurile si serviciile aprobate in buget, programate pentru a doua jumatate a anului 2010 si ramase de executat, prevazute de la art. III, alin. 1, OUG nr.55/2010, nu se aplica la alocatiile zilnice de hrana pentru copii, persoane varstnice sau pentru persoanele cu handicap aflate in ingrijirea institutiilor de asistenta sociala si medico-sociala aflate in subordinea autoritatilor si institutiilor publice.

Reducerea cu 20% se va aplica in mod corespunzator la celelalte subtitluri din titlul Cheltuieli cu bunuri si servicii, fara sa afecteze subtitlul hrana.”


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.