Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Proiect CSDE: Modificarea Directivei (2001/95 CE) referitoare la siguranta generala a produselor
12.07.2010 | JURIDICE.ro

Centrul de Studii de Drept European din cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane organizeaza o selectie de CV-uri pentru realizarea unui punct de vedere documentat în acest sens. Vor fi selectati experti care vor realiza cercetarea şi punctul de vedere, concretizate într-un material care va fi publicat ulterior.

Denumirea proiectului: “Modificarea Directivei (2001/95CE) referitoare la siguranţa generală a produselor” (CSDE-SCE-12)

Persoanele interesate pot trimite un CV, în format european, la adresa mihai.sandru@csde.ro până la data de 15 iulie 2010. Vor fi contactaţi doar candidaţii selectaţi.

Cercetarea trebuie definitivată, iar punctul de vedere redactat până la data de 28 IULIE 2010.

Partener: Societatea de Ştiinţe Juridice.

Proiectul este sustinut de catre Editura Wolters Kluwer.

>> Detalii


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.