Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
13 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

Jud. dr. Gheorghe Buta a devenit avocat la MUSAT & ASOCIATII

12.07.2010 | JURIDICE.ro

Gheorghe Buta, fost președinte al Secției comerciale a Înaltei Curți de Casație și Justiție, este noul coordonator al departamentului de Litigii & Arbitraj din cadrul societății de avocați Mușat & Asociații.

Gheorghe Musat, coordonator Musat & Asociatii: „Este o deosebită onoare pentru noi să avem alături un profesionist de calibrul lui Gheorghe Buta, recunoscut pentru remarcabila sa expertiză în domeniul litigiilor civile şi comerciale. Litigiile au fost şi rămân unul dintre domeniile noastre forte şi sunt convins că recenta cooptare a domnului Buta la conducerea departamentului de Litigii & Arbitraj al Muşat & Asociaţii va avea efecte rapide în ceea ce priveşte strategia de dezvoltare şi de consolidare a departamentului.”

Asa cum informam, marți, 6 iulie 2010, Traian Basescu, Presedintele Romaniei, a semnat Decretul privind eliberarea din functia de judecator a domnului Gheorghe Buta, presedintele Sectiei comerciale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca urmare a pensionarii.


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Au fost scrise până acum 13 de comentarii cu privire la articolul “Jud. dr. Gheorghe Buta a devenit avocat la MUSAT & ASOCIATII”

 1. Vai ce noutate.
  CENZURAT era CENZURAT chiar cind CENZURAT.
  Este interesant de urmarit traiectoria profesionala a profesionistilor pentru a vedea CENZURAT realmente.

 2. vlad spune:

  Vai vai vai

  Cum o fi reusit dl Judecator sa intre in barou fara examen? Pai nu e vid legislativ? O fi depus cerere la barou de admitere fara examen? O fi fost publicata pe internet cererea pentru exercitarea dreptului la opozitie? O fi fost programat pentru interviu? Si toate astea intre 6 iulie si data de azi?

 3. av. daniel cazacu-ganea spune:

  Interesant, Musat si Asociatii s-a despartit de dl.avocat Ion Dragne, un avocat experimentat, in schimb l-a angajat pe dl.Gh.Buta, un fost judecator experimentat!

 4. ANI spune:

  Ce CENZURAT! Nu mai exista CENZURAT? Salariul platit din bani publici avut in ultimii ani si pensia calculata ar fi trebuit sa-l apere pe dl.doctor de tentatie. Sper ca fostii colegi ai domniei sale sa dea dovada de verticalitate, acum ca va conduce tocmai serviciul de litigii al respectivei firme de avocatura.

  • Sceptic spune:

   Cred ca putini au sesizat o nuanta … „Inrolarea” incoruptibilului si competentului Buta, aterizat la ICCJ impreuna cu un lot de alte 3 talente, dupa debarcarea lui Florea, survine la cateva luni dupa ce cativa colegi de generatie au declarat neconstitutional in integralitatea sa un act normativ care nu ii mai permitea magistrului sa intre in aceasta umbra de suspiciune pe care o sesizati.
   Nu in ultimul rand, poate niste jurnalisti de investigatie ar trebui sa vada de ce al doilea nume al celei de-a doua fiice a lui Gigi Musat este acelasi cu al magistrului.

   P.S. In loc de cenzura as zice ca ar fi mai inspirat un waiver la terms and conditions care sa mentioneze ca site-ul este un spatiu public de dezbatere, si ca nimeni in afara de autorii postarilor nu poate raspunde penal, civil, etc. pt. eventuale pagube aduse celor la care se refera …

   • Andrei Savescu spune:

    Am validat acest comentariu doar pentru a se putea observa o mostra de comentariu nevalidabile pe Juridice.ro. De fapt marea majoritate a comentariilor nu sunt validate. O idee ar fi folosirea numelui real, nu a unui username. Chiar si daca ar fi folosit numele real nu toate comentariile ar fi validate, dar in mod sigur mai multe comentarii ar fi validate.
    Referindu-ma la comentariul dumneavoastra, nu se intelege, de exemplu, de ce vorbiti despre avocatul Gheorghe Musat, unul dintre cele mai rezonante nume din lumea juridica romaneasca, spunand „Gigi Musat”. Chiar daca ati avea o relatia foarte apropiata, tot nu s-ar justifica o asemenea exprimare.
    Daca vreti sa stiti ce legatura este intre Anca Buta Musat si Gheorghe Musat, intrebati, sunt sigur ca o sa va raspunda.

    • asv spune:

     Domnu Savescu, nu sunt admiratorul unor astfel de exprimari, dar atat timp cat conduceti un site care permite comentarii, iar nu un club de lectura (sau altceva mai pretentios) cred ca este fortat sa va exprimati indignarea fata de folosirea unui apelativ familiar. Cred ca nici domnul Musat nu s-ar supara, cu atat mai putin va inteleg pe dumneavoastra. Va invit sa aveti o abordare mai relaxata fata de cititorii dumneavoastra.

    • Sceptic spune:

     Cred ca nu s-a inteles bine, ma intrebam daca exista o relatie de afinitate intre a doua fiica si noul coordoantor al practicii litigii (amintindu-mi ca fuziunea prin care s-a nascut ZRP de pilda avut loc intre socru si ginere), avand in vedere al 2lea nume, pentru ca asta ar explica multe. Iar „Musat”, inca nu a devenit „un nume de rezonanta” asa cum aveti curajul sa recunoasteti in medii particulare, reputatia titularului fiind una comerciala obtinuta pe internet, nu la bara.

    • mihaibulugea spune:

     Atata timp cat se foloseste numele real si se respecta limitele bunului simt nu vad care e rostul „nevalidarii” opiniilor exprimate sub forma de comentarii. Iar in cazul in care unele „nume” sunt „cenzurabile” iar altele nu, puteti institui diferite tipuri de useri.

 5. av. daniel cazacu-ganea spune:

  Sunt de acord cu cele spuse de dl.Andrei Săvescu, folosirea numelui real, nu a unui username, este obligatoriu în cazul anumitor comentarii! Altfel, să nu se supere dacă nu sunt validate!

 6. luckystar spune:

  personal, sunt un mare adept al dreptului la exprimare libera si chiar dau valoare acestui drept, atat in discutii private, cat si in sala de judecata (desigur, fara jigniri, atacuri personale, voce ridicata, ci doar cu unele comentarii mai „acide” si judecati de valoare, acceptate chiar de cedo).
  pe de alta parte, insa, daca as fi fost in locul d-lui savescu, as fi blocat de mult accesul catorva comentatori care scriu, pe acest site, intr-un mod absolut inacceptabil, plin de ura si dispret, atacand in permanenta pe ceilalti si folosind fel de fel cuvinte oribile, indreptate impotriva colegilor de forum.
  stie toata lumea la cine ma refer …

 7. Pentru informarea cititorilor:
  Cuvintele cenzurate nu sunt licentioase.
  Iata care au fost acestea: Buta, Musat, avocat, magistrat, loialitatile.
  Mai exagereaza si Savescu.
  La o asa modificare a comentariului, as fi preferat sa nu il publice deloc.
  Eu nu injur, eu critic acid prin cuvinte normale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership