Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Valoarea donatiilor persoanelor juridice catre bugetul de stat – 9 iulie 2010


12 iulie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Finantelor Publice a dat publicitatii, vineri, 9 iulie 2010, situatia contului deschis pentru donatii menite sa diminueze efectele crizei economice.

Potrivit unui comunicat al MFP, ”in contul 20.37.01.02 Venituri ale bugetului de stat – „Donatii pentru diminuarea efectelor crizei economice”, deschis la trezoreria statului, au fost virati 729.077,08 RON, pana la data de 9 iulie 2010.

Sumele donate pentru diminuarea efectelor crizei economice constituie venituri ale bugetului de stat si nu sunt afectate unei cheltuieli bugetare anume.

In conformitate cu prevederile Ordinului ministrului finantelor publice nr.1810/2010, persoanele fizice care doneaza sume pentru diminuarea efectelor crizei economice in contul 20.37.01.02 pot face acest lucru fie prin depunere in numerar, la trezoreria de domiciliu, fie prin ordin de plata, prin care donatorii achita sumele in contul deschis la trezoreria statului.

Donatorii pot opta fie pentru publicarea informatiilor privind identitatea si sumele donate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, fie pentru nepublicarea acestor informatii pe site. La rubrica „Codul de identificare fiscala” se va inscrie CNP-ul persoanei fizice donatoare in cazul celor care doresc publicarea informatiilor privind identitatea si sumele donate, sau codul de identificare fiscala atribuit Trezoreriei Statului – 8609468 – in cazul in care donatorii nu doresc publicarea informatiilor privind identitatea si sumele donate.

Datele de identificare si sumele donate sunt publicate pe site-ul MFP in termen de 10 zile de la expirarea lunii curente pentru luna precedenta.

Sumele donate pentru diminuarea efectelor crizei economice lista persoanelor fizice care au optat pentru publicarea informailor privind identitatea, sunt cuprinse Anexele 1 2.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică