Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații

Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Petrom in semnarea contractului cu Petrofac

13 iulie 2010 | JURIDICE.ro

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat OMV Group/ Petrom, cea mai mare companie româneasca de petrol şi gaze, la încheierea contractului cu firma britanică Petrofac, liderl mondial în domeniul serviciilor în industria petrolieră.

Echipa de avocaţi a Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost coordonată de Cornel Popa, Partner, împreună cu, în principal, avocaţii Andreea Lisievici, Associate, Cristian Radu şi Anca Puşcaşu (ambii având calitatea de de Managing Associate).

Parteneriatul între cele două companii se va derula pe o perioadă de 15 ani şi vizează creşterea producţiei din nouă zăcăminte deţinute de Petrom în zona Ţicleni, în sud-vestul României. În acest sens, pe durata contractului, toate operaţiunile de producţie şi serviciile aferente inclusiv salariaţii implicaţi în aceste activităţi vor fi transferaţi la Petrofac, în timp ce OMV Petrom va rămâne responsabil cu supervizarea operaţiunilor şi plata cantităţii de ţiţei produsă.

„Contractul de servicii pentru îmbunătăţirea producţiei încheiat între Petrom şi Petrofac reprezintă o premieră absolută din punct de vedere juridic ;i comercial pentru piaţa românească. Ne bucură că am avut posibilitatea alături de echipa implicată în proiect de a fi deschizători de drumuri în domeniu. Faza finală a negocierilor a solicitat implicarea la maxim a avocaţilor noştri în rezolvarea unor probleme juridice deosebit de complexe”, a declarat Cornel Popa.

Pe baza condiţiilor contractuale agreate, Petrom va rămâne deţinătorul contractelor de concesiune, în timp ce Petrofac va asigura expertiza, tehnologiile necesare cât şi resursele financiare şi umane în vederea creşterii producţiei din cele nouă zăcăminte cu cel puţin 50% în următorii 5 ani. Totodată Petrom va fi responsabil cu supervizarea operaţiunilor şi va plăti pentru cantitatea de ţiţei produsă.

***

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii:

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

Jurisprudenta

Servicii JURIDICE.ro

Cu o echipă formată din 80 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este singura firmă de avocatură independentă din România cu prezenţă în Spania. De asemenea, societatea deţine un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, precum şi o reţea de parteneriate în principalele oraşe ale României. Cu venituri de 22,7 milioane de Euro în 2009, în creştere de la 18,6 milioane de Euro în 2008, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a înregistrat cele mai bune performanţe financiare din România, potrivit unor clasamente realizate de diverse publicaţii locale.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase recunoaşteri şi distincţii pe plan local şi internaţional, fiind câştigătoarea premiului „Firma de Avocatură a Anului” în ultimii patru ani şi desemnată „Cea mai inovatoare casă de avocatură din Europa Continentală” în 2009 de către Financial Times.  De asemenea, firmei i-a fost acordată cea mai importanţă distincţie acordată de directorul internaţional de specialitate Chambers Europe – premiul „Law Firm of the Year” (Chambers Europe Awards for Excellence 2010), pentru performanţele înregistrate în anul 2009, proiectele semnificative gestionate, evoluţia strategică impresionantă şi excelenţa în relaţia cu clienţii.

Citeşte mai mult despre , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale