Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Pentru cate locuri in CSM se depun candidaturi?


17 iulie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

AMR a declansat procedura prealabila contestarii Hotararii CSM nr. 565 din 1 iulie 2010 privind numarul de candidaturi in care nu se includ trei cu rest de mandat (cele ale membrilor Ana Labus, Gratiana Isac, Bogdan Licu).

Prof. univ. dr. Mona Pivniceru, presedintele AMR, a declarat pentru Agerpres: “Mandatul este constitutional de sase ani, iar restul de mandat este rest de mandat. Eu, daca vin in cinci ani si noua luni ale fostului mandat nu inseamna ca eu cu doua luni primesc un mandat de sase ani. Asta ar insemna ca durata mandatului excede duratei constitutionale a mandatului.”


Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică