Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curierul Judiciar Reloaded


19 iulie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Revista revistelor juridice
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Editura C.H.Beck a pus în practică un proiect care se dovedeşte util atât pentru specialişti, cât şi pentru absolvenţii facultăţilor de drept sau chiar pentru cititorii interesaţi de informaţii legislative gratuite, actualizate zilnic. Noul site www.curieruljudiciar.ro este o sursă de referinţă în materie de legislaţie românească, incluzând comentarii avizate ale specialiştilor.

www.curieruljudiciar.ro conţine informaţii despre evenimente legislative care se află în derulare, despre acte normative noi sau aflate în stadiul de proiect, precum şi păreri ale unor specialişti pe subiecte concrete. În plus, comentarii valoroase ale reprezentanţilor unor societăţi de avocatură precum Stoica&Asociaţii, Piperea&Asociaţii, Boştină&Asociaţii, BirişGoran, Ţuca Zbârcea & Asociaţii sau NNDKP, publicate în formatul tipărit al revistei Curierul Judiciar, sunt acum disponibile online, în format integral, în secţiunea Newsletter SCA. În măsura în care cititorul este interesat să afle mai multe lucruri despre un anume subiect discutat pe site, acesta se poate adresa direct specialistului, scriind în formularul creat anume pentru acest scop.

Subiectele dezbătute acoperă un spectru larg, pornind de la dreptul afacerilor, drept privat, drept public şi drept penal şi terminând cu o sinteză a jurisprudenţei instanţelor interne şi internaţionale.

Pe lângă arhivă, care păstrează sute de documente utile celor care doresc să urmărească schimbările legislative din ţara noastră, www.curieruljudiciar.ro oferă şi posibilitatea abonării, atât la varianta integrală a revistei (în format tipărit şi electronic), cât şi la newsletterul ediţiei online.

curieruljudiciar.ro se adresează nu numai celor care lucrează în domeniul juridic, ci şi persoanelor autodidacte sau celor care doresc să afle noutăţile legislative de ultimă oră, fără să fie nevoiţi să mai apeleze la un specialist. Întreaga redacţie desfăşoară o muncă susţinută pentru a publica în timp util noutăţile legislative, în aşa fel încât cititorul să fie convins că va găsi pe www.curieruljudiciar.ro toate informaţiile de care are nevoie”, a declarat Oana Dimitriu, managerul proiectului on-line şi editor coordonator al revistei Curierul Judiciar.

Editura C.H. Beck, iniţiatoarea proiectului curieruljudiciar.ro, are ca obiect exclusiv de activitate editarea cărţilor şi revistelor juridice şi economice, precum şi a primei biblioteci juridice exclusiv on-line din România – legalis.ro.


Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro