Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

MMFPS. Precizari ref. desfintarea unor autoritati/agentii
23.07.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 22 iulie 2010, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a facut cateva precizari cu privire la unele informatii eronate aparute in mass-media referitor la desfiintarea unor autoritati/ agentii din cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale precum Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap, Autoritatea Nationala pentru Protectia Familiei si a Drepturilor Copilului, Agentia Nationala pentru Egalitatea de Sanse intre Femei si Barbati.

Potrivit unui comunicat al MMFPS, ”in conformitate cu prevederile Ordonantei 68/2010 a fost aprobata reorganizarea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si a agentiilor / autoritatilor din subordinea acestuia.

Reorganizarea va avea la baza  transformarea in directii generale in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a autoritatilor/agentiilor mentionate mai sus, fiind prevazuta si o reducere a numarului total de posturi.

Mentionam faptul ca posturile ce urmeaza a fi restructurate in urma reorganizarii autoritatilor / agentiilor de mai sus, sunt o parte din posturile aferente compartimentelor: administrativ, financiar-contabil si relatii cu publicul.

Activitatea acestor compartimente va fi preluata de compartimentele similare din cadrul ministerului muncii, urmand a se organiza pentru personalul ce va deservi aceste compartimente, o selectie in functie de competente, in baza unor teste de evaluare profesionala.

Subliniem faptul ca in urma reorganizarii acestor autoritati /agentii, nu va fi afectata sub nicio forma activitatea de baza, personalul de specialitate care deservea agentiile si autoritatile mai sus mentionate fiind preluat in cadrul  noilor directii din ministerului muncii in urma unor teste de evaluare  privind pregatirea profesionala pentru activitatea ce urmeaza sa o desfasoare.

Reorganizarea ministerului  va avea ca rezultat atat flexibilizarea relatiilor la nivel administrativ – organizatoric cat si eficientizarea personalului angajat in ministerul muncii.”

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti