Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Infrastructură
Profesionişti
 

Bostina si Asociatii redeschide biroul de la Chisinau, mizand pe proiecte de infrastructura si finantari europene
28.07.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Casa de avocatură Boştina şi Asociaţii a început procedurile de autorizare şi licenţiere pentru deschiderea unui birou la Chişinău, Republica Moldova.

Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a mai avut un birou în capitala moldovenească între anii 2002 şi 2006 pe care l-a închis fundalul deteriorării relaţiilor politice şi economice dintre România şi Republica Moldova.

“Am decis să redeschidem biroul după o pauză de 4 ani datorită recentelor schimbări de la Chişinău, considerând că acestea sunt de natură să crească gradul de atractivitate a Republicii Moldova pentru investitorii străini. Am învăţat multe din eşecul experienţei anterioare şi suntem decişi ca de această dată să urmărim un plan de afaceri mult mai bine pus la punct precum şi o mai precisă poziţionare pe nişa consultanţei de business”, spune Avocatul Coordonator Doru Cătălin Boştină.

Activitatea biroului Boştină şi Asociaţii din Chişinău se va concentra cu precădere pe acordarea de consultanţă de business pentru construcţia instituţională, proiecte de infrastructură, finanţări internaţionale şi fonduri europene. E prevăzut ca echipa de la Chişinău, formată din 2 sau 3avocaţi licenţiaţi, să poată începe activitatea propriu-zisă la începutul lunii septembrie 2010. Din punct de vedere operaţional, biroul de la Chişinău va fi subordonat avocatului-partener Cezar Guşu, care coordonează activitatea birourilor internaţionale ale “Boştină şi Asociaţii”.

De asemenea, este foarte probabil ca deschiderea biroului Casei de Avocatură “Boştină şi Asociaţii” să fie urmată la scurt timp de deschiderea unei reprezentanţe a “Boştină Associates Financial Consulting”, companie specializată în accesarea de finanţări de la Uniunea Europeană.

„Este probabil ca Uniunea Europeană să se implice mult mai activ în îmbunătăţirea situaţiei economice din Republica Moldova, finanţând proiecte menite să ducă la creşterea nivelului de trai din această zonă a continentului nostru. În acest context, expertiza pe care noi am acumulat-o in construcţia instituţională cât şi în accesarea de finanţări europene să fie extrem de valoroase”, mai adaugă Doru Boştină.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este unul din liderii pieţei de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în 2009 de 16,98 milioane EURO şi peste 130 de avocaţi şi colaboratori. Cu birouri în Bucureşti, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 16 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Firme “Boştină şi Asociaţii” oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiar-contabilă – prin Boştină Accounting and Fiscal Consulting – şi managerială privind implementarea diverselor programe finanţate de Uniunea Europeană, prin firma “Boştină & Associates Financial Consulting”.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.