Varia
JURIDICE

Cristina Trelea CI recruteaza avocat


29 iulie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: VARIA
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Cabinetul individual de avocatura Cristina Trelea cauta avocat colaborator care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– 0-3 ani de la intrare in profesie;
– membru al Baroului Bucuresti;
– temeinice cunostinte in domeniul dreptului comercial si civil;
– excelente cunostinte de limba engleza (cunoasterea unei alte limbi de circulatie internationala, de preferinta italiana/spaniola/rusa/franceza/germana, in aceasta ordine, constituie un avantaj);
– cunostinte avansate de operare PC;
– dornic sa lucreze intr-o echipa de profesionisti.

Selectia se va face pe baza de CV expediate pe adresa de e-mail: office@lexconsulting.ro iar angajarea in baza interviului sustinut la sediul Cabinetului din Bucuresti, Bd. Natiunile Unite, nr. 8, bl. 104, sc. 5, et. 6, ap. 102, sector 6.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro