Anunţuri
CariereEvenimenteCărţiJURIDICE.ro
JURIDICE

Impactul Tratatului de la Lisabona in ceea ce priveste justitia penala – Cracovia, 7-8 octombrie 2010. UPDATE
03.10.2010 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii, luni, 9 august 2010, un comunicat prin care anunta organizarea, de catre Reteaua Europeana de Formare Judiciara (EJTN), a seminarului cu tema „Impactul Tratatului de la Lisabona in ceea ce priveste justitia penala”. Intrunirea va avea loc la Cracovia (Polonia), in intervalul 7-8 octombrie 2010, la sediul Scolii Nationale a Instantelor si Ministerului Public.

Potrivit unui comunicat al INM, ”seminarul se adreseaza formatorilor INM cu competente in domeniul de desfasurare al seminarului.

Fiecarui partener EJTN ii este alocat cate un singur loc, astfel ca INM va avea posibilitatea de a propune un singur participant pentru acest seminar.

Limbile de lucru ale seminarului vor fi engleza si franceza.

Atasat prezentului anunt se afla agenda seminarului

EJTN ramburseaza cheltuielile suportate de catre participanti dupa cum urmeaza: transport (pana la un maxim de 400 €) si o diurna (acoperind cazarea, masa si transportul intern). Diurna pentru Polonia este de 162,75 €. Vor fi platite cel mult 2 diurne. Rambursarea se va face dupa primirea de catre EJTN a documentelor de transport (rezervare, bilete si doua permise de imbarcare avion).

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente:

– un CV actualizat – cuprinzand date de contact (telefon, fax, e-mail);

– un certificat de competenta lingvistica pentru una dintre limbile de desfasurare  a seminarului (in masura in care poseda un astfel de certificat);

– o scrisoare de intentie (max. 1 pagina, in care sa se regaseasca motivele determinante pentru inscrierea la acest seminar)

Persoanele interesate sunt invitate sa transmita documentele sus mentionate, pana in data de 20 septembrie 2010, in atentia doamnei Diana Mihaila, sef Departament formare continua, la adresa de e-mail dilica@just.ro.”

UPDATE, 3 octombrie 2010: Institutul National al Magistraturii a selectat-o pe jud. Simona Franguloiu de la Curtea de Apel Brasov, potrivit unei informari a Institutului.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.