Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Falsi importatori de pasta de tomate. Inselaciune cu consecinte deosebit de grave


11 august 2010 | Anemarie LAZARESCU

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Ministerul Public a dat publicitatii, marti, 10 august 2010, rezultatele activitatii intreprinse de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Buzau care au dispus, prin rechizitoriu, la data de 2 august 2010, trimiterea in judecata a lui Hussein Mohamad si Liviu Ciutescu, administrator, respectiv director executiv al unei societati comerciale, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

Potrivit unui comunicat al MP, ”ca urmare a probatoriului administrat in cauza in cursul urmaririi penale a reiesit faptul ca, inculpatii, in calitate de reprezentanti ai unei societati comerciale din Bucuresti (administrator, respectiv director executiv), avand ca obiect de activitate principal comertul cu ridicata nespecializat, au pretins nereal ca sunt importatori de pasta de tomate din China si au indus in eroare o societate comerciala din Buzau cu prilejul incheierii si executarii contractului de furnizare a acestui produs. Societatea prejudiciata a virat intreaga suma de bani pentru cantitatea de 100 tone pasta contractata, dar nu a primit nicio cantitate din produsul respectiv. Prejudiciul cauzat se cifreaza la 501.299,40 lei.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Tribunalului Buzau.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică