Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Persoanele fizice donatoare catre bugetul de stat
11.08.2010 | JURIDICE.ro

Marti, 20 august 2010, Ministerul Finantelor Publice a dat publicitatii identitatea persoanelor fizice si suma virata in contul 20.37.01.02 Venituri ale bugetului de stat – „Donaţii pentru diminuarea efectelor crizei economice”, deschis la trezoreria statului, în cursul lunii iulie.

Au fost viraţi 744.734 RON.

Lista persoanelor fizice care au optat pentru publicarea informaţiilor privind identitatea pe site-ul Ministerului Finantelor Publice şi a sumelor donate pentru diminuarea efectelor crizei economice in cursul lunii iulie 2010 sunt cuprinse în anexa.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.