Secţiuni » Arii de practică
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialCyberlawEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Mediu
CărţiProfesionişti
 
Comentariile sunt închise pentru Ghidul de finantare a Programului vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului

Ghidul de finantare a Programului vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului
14.08.2010 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 569 din data de 11  august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 1181/2010 pentru aprobarea Ghidului de finantare a Programului vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului.

Ghidul de finantare ofera solicitantului finantarii din Fondul pentru mediu informatii esentiale privind derularea Programului vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului.

Programul isi propune sa asigure finantarea nerambursabila din Fondul pentru mediu a proiectelor vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului.

Programul finantat de Administratia Fondului pentru Mediu poate fi derulat anual, in limita fondurilor prevazute cu aceasta destinatie prin bugetul anual de venituri si cheltuieli al Fondului pentru mediu.

Informatiile cuprinse in ghidul de finantare se refera, in principal, la urmatoarele aspecte: organizarea sesiunii de finantare, etapele acestei sesiuni, depunerea dosarului in vederea finantarii, analiza si selectarea, avizarea proiectelor, aprobarea finantarii proiectelor, comunicarea rezultatelor sesiunii de finantare, contestatiile, perfectarea si aprobarea finantarii, aspecte cu privire la contractul de finantare nerambursabila, decontarea cheltuielilor eligibile, publicarea informatiilor relevante privind programul.

De asemenea, ghidul mai cuprinde informatii complexe cu privire la eligibilitatatea solicitantilor, a proiectelor si a cheltuielilor, iar in anexele la acesta sunt prezentate modele de formulare ce vor fi utilizate in cadrul programului.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.