Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Regulamentul privind concursul de ocupare a posturilor vacante de personal contractual de la instantele judecatoresti
13.08.2010 | Corina CIOROABĂ, juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 570 din data de 11  august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 1927/2010 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de personal contractual de la instantele judecatoresti

Ordinul prevede ca ocuparea posturilor vacante de personal contractual de la instantele judecatoresti se face prin concurs sau examen, conform dispozitiilor Legii-cadru nr. 330/2009 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

In cazul in care la concursul organizat in vederea ocuparii unui post vacant nu s-au prezentat mai multi candidati, incadrarea in munca se face prin examen.

Concursul sau examenul pentru ocuparea posturilor vacante de personal contractual se organizeaza de catre curtile de apel.

Actul normativ precizeaza, detaliat, modul de organizare si de desfasurare a concursului, cu referire la:
-comisiile de concurs,
-inscrierea candidatilor,
-procedura de desfasurare a concursului,
-repartizarea pe posturi a candidatilor admisi etc.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.