Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Adunarea Generala a judecatorilor de la Curtea de Apel Timisoara – 17 septembrie 2010
18.08.2010 | JURIDICE.ro

Comunicat Curtea de Apel Timisoara: „Curtea de Apel Timisoara face cunosct faptul ca in data de 17.09.2010, ora 13.00, in Aula Magna a Universitatii de Vest Timisoara va avea loc adunarea generala privind alegerile primare pentru desemnarea candidatilor pentru functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, in conformitate cu dispozitiile art. 10 alin. 1 din Legea 317/2004, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

– La nivelul Curtii de Apel Timisoara, si-a depus candidatura doamna judecator prof. univ. dr. LIDIA BARAC

– La nivelul tribunalelor si tribunalelor specializate din circumscriptia Curtii de Apel Timisoara, si-a depus candidatura domnul judecator Ciasc Rustin Petru, vicepresedinte al Tribunalului Caras-Severin.”


Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.