Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

ANC functioneaza la noul sediu


19 august 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații

Autoritatea Nationala pentru Cetatenie a fost nevoita sa-si schimbe sediul, astfel ca o data cu publicarea in Monitorul Oficial al Ordinului ministrului Justitiei referitor la schimbarea locatiei, ANC functioneaza acum in noul sediu din Bucuresti, strada Smardan nr.3, sectorul 3.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”accesul publicului se va face prin intrarea din strada Blanari, vis-a-vis de Biserica Sf. Nicolae Selari.

Programul de lucru al ANC nu se modifica.

Pentru depunerea dosarelor si registratura programul cu publicul ramane neschimbat, respectiv in fiecare zi de miercuri, in intervalul orar 9.00 – 15.00, iar pentru avocati intre orele 15.00 – 17.00. Conducerea acorda audiente in fiecare zi de miercuri intre orele 13.00 – 15.00, pentru probleme deosebite. Programarea la audiente se va face in baza unei cereri prealabile care va cuprinde si un numar de telefon de contact pentru comunicarea zilei si orei audientei.

La birourile teritoriale din: Iasi, Timisoara, Galati, Suceava, Cluj-Napoca, programul de lucru cu publicul se desfasoara in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 17.00, numai pentru depunerea dosarelor de redobandire formulate de cetatenii care si-au pierdut cetatenia din motive neimputabile lor sau le-a fost retrasa fara voia lor.

Reamintim ca, incepand cu data de 5 februarie 2010, prin OUG nr. 5/2010, a fost infiintata ANC, institutie publica de interes national, cu personalitate juridica, aflata in subordinea Ministerului Justitiei, prin care se asigura cadrul institutional si tehnic in vederea aplicarii prevederilor legale in materie de cetatenie.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică