Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Schoenherr – consultantul Raiffeisen la emisiunea de obligatiuni municipale Zalau in valoare de 64 milioane lei


24 august 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Schoenherr si Asociatii SCA a acordat consultanta juridica intermediarului Raiffeisen Capital & Investment SA in legatura cu oferta publică primară de vânzare de obligaţiuni emise de Municipiul Zalău.

Valoarea ofertei este de 64.300.000 lei. Perioada de derulare a ofertei este 19 august – 25 august 2010.

Echipa de avocati Schoenherr a fost coordonata de Narcisa Oprea, partener. Narcisa, care in 2009 a primit Premiul pentru Excelenta in Piata de Capital acordat de Grupul de presa Finmedia, este coordonatorul departamentului de piata de capital al Schoenherr si Asociatii din mai 2008.

Schoenherr şi-a început operaţiunile în Bucureşti în 1996, iar astazi este una din cele mai experiméntate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 60 de avocati ai Schoenherr acordă asistenţă juridică clienţilor romani si interantionali în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achiziţii & fuziuni, finanţe – bănci si piata de capital, tranzacţii imobiliare, dreptul concurenţei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii, bio stiinte.

Despre Schoenherr: Schoenherr este o casa de avocatura europeana care numara peste 300 de avocati in birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucuresti, Budapesta, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena şi Zagreb.  Schoenherr oferă consultanţă juridică clienţilor săi, firme locale şi internaţionale, în toate domeniile dreptului de afaceri.  Îmbinarea consultanţei de înaltă calitate cu rezolvarea eficientă a problemelor în mandate şi tranzacţii complexe constituie baza filozofiei Schoenherr. În toate jurisdicţiile în care activează, birourile Schoenherr respectă standardele legale şi regulile de conduită locale.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro