Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Programe de studii de masterat acreditate pentru anul universitar 2010-2011
25.08.2010 | JURIDICE.ro, Juridice.ro

Secţiuni: Content, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 595 din data de 23 august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4630/2010 privind aprobarea programelor de studii universitare de masterat evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

Actul normativ aproba programele de studii universitare de masterat ce se vor organiza incepand cu anul universitar 2010-2011.

Anexa nr. 1 la ordin cuprinde structura institutiilor de invatamant superior de stat, domeniile de studii universitare de licenta si programele de studii universitare de masterat acreditate.

Anexa nr. 2 se refera la structura institutiilor de invatamant superior particular acreditate, domeniile de studii universitare de licenta si programele de studii universitare de masterat acreditate.

Pentru fiecare institutie de invatamant superior sunt prezentate in mod detaliat:

– facultatile care organizeaza programe de masterat;

– domeniul de licenta;

– programul de studiu de master acreditat;

– forma de invatamant;

– numarul de credite.

Directia generala invatamant superior, Directia generala economic finante si institutiile de invatamant superior mentionate in programe vor pune in aplicare prevederile noului ordin.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti