Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Programe de studii de masterat acreditate pentru anul universitar 2010-2011
25.08.2010 | JURIDICE.ro, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 595 din data de 23 august 2010 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4630/2010 privind aprobarea programelor de studii universitare de masterat evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior.

Actul normativ aproba programele de studii universitare de masterat ce se vor organiza incepand cu anul universitar 2010-2011.

Anexa nr. 1 la ordin cuprinde structura institutiilor de invatamant superior de stat, domeniile de studii universitare de licenta si programele de studii universitare de masterat acreditate.

Anexa nr. 2 se refera la structura institutiilor de invatamant superior particular acreditate, domeniile de studii universitare de licenta si programele de studii universitare de masterat acreditate.

Pentru fiecare institutie de invatamant superior sunt prezentate in mod detaliat:

– facultatile care organizeaza programe de masterat;

– domeniul de licenta;

– programul de studiu de master acreditat;

– forma de invatamant;

– numarul de credite.

Directia generala invatamant superior, Directia generala economic finante si institutiile de invatamant superior mentionate in programe vor pune in aplicare prevederile noului ordin.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate