Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

Dezbatere publica: Legea privind aplicarea in 2011 a Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
26.08.2010 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a supus dezbaterii publice proiectul de lege privind aplicarea in anul 2011 a Legii-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice.

Proiectul de lege:

”Parlamentul României adoptă prezenta lege.

Art. 1. – (1) Valoarea coeficientului de ierarhizare corespunzător clasei de salarizare 1, prevăzută la art. 10 alin. (1) din Legea-cadru privind salarizarea unitară a personalui plătit din fornduri publice, este de 640 lei.

(2) – Diferenţa dintre două clase de salarizare succesive este de 2,5% din salariul de bază, utilizându-se rotunjirea la a doua zecimală a coeficienţilor de ierarrhizare aferenţi claselor de salarizare.

Art. 2. – În anul 2011, pentru personalul aflat în funcţie la 31 decembrie 2010, salariul de bază, indemnizaţia lunară de încadrare şi solda funcţiei de bază/salariul funcţiei de bază definite potrivit art. 3 şi 4 din Anexa VII capitolul II la Legea-cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, corespunzător gradaţiei avute, respectiv gradului avut în cazul funcţiilor de conducere, se stabilesc ….continuare

>> Expunere de motive

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti