Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ordinele presedintelui Autoritatii Nationale pentru Cetatenie vor fi transmise in forma electronica catre Ministerul Afacerilor Externe

31.08.2010 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

In vederea optimizarii cooperarii institutionale in ceea ce priveste procesarea cererilor de acordare a cetateniei romane depuse la consulatele Romaniei, marti, 31 august 2010, a avut loc la sediul Ministerului Justitiei o sedinta intre reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Cetatenie si cei ai Directiei Consulare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. La sedinta a participat si ministrul Catalin Predoiu, potrivit unui comunicat al Ministerului Justitiei.

Catalin Predoiu: “Vom incheia un protocol  pentru transmiterea catre Ministerul Afacerilor Externe a ordinelor Presedintelui Autoritatii Nationale pentru Cetatenie in forma electronica, pentru a urgenta procedura. Este important sa acceleram ritmul de depunere a juramantului, in special in strainatate, la nivelul ritmului de semnare a ordinelor de acordare a cetateniei. Un alt obiectiv asumat este accelerarea procesarii intentiilor exprimate pentru redobandirea cetateniei, pentru a constata  cine are dosarul complet si cine mai trebuie sa si-l completeze cu documentele cerute de lege. Am stabilit cu colegii de la Externe sa ne intalnim periodic, pentru a evalua implementarea celor hotarate si alte masuri de management al cererilor de acordare si de redobandire a cetateniei.”

>> Comunicat

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week