JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Camelia Toader a fost aleasa membru al Academiei Internationale de Drept Comparat
08.09.2010 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Prof. univ. dr. Camelia Toader a fost aleasa membru al Academiei Internationale de Drept Comparat, asociatie prestigioasa cu sediul la Haga, si a fost invitata la cel de-al XVIII-lea congres international al Academiei, ce s-a desfasurat la Washington, in perioada 25 iulie – 1 august 2010. Evenimentul a reunit numerosi profesori, cercetatori si practicieni de renume ai dreptului din intreaga lume, cu mentiunea ca din Romania au participat doar doua persoane, pe langa d-na prof. univ. dr. Camelia Toader mai participand si d-na prof. univ. dr. Irina Moroianu-Zlatescu, membru al Academiei Internationale de Drept Comparat, care a fost si raportor. De asemenea, prof. univ. dr. Camelia Toader i-a fost acordata de catre consiliul stiintific al Institutului de Cercetari Juridice calitatea de cercetator onorific al Centrului de Studii de Drept European, in data de 22 iulie 2010.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Camelia Toader a fost aleasa membru al Academiei Internationale de Drept Comparat”

  1. av. daniel cazacu-ganea spune:

    Impreuna cu dna prof.univ.dr. Irina Moroianu-Zlatescu au reprezentat cu mare cinste Romania in acest prestigios for stiintific international!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate