Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Comisia din Senat elimina proba scrisa transdisciplinara la bacalaureat


10 septembrie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport a Senatului a decis miercuri, 8 septembrie 2010, amendarea art. 67 din proiectul Legii educaţiei naţionale în varianta adoptată în Camera Deputaţilor cu privire la conţinutul, organizarea şi desfăşurarea examenului naţional de bacalaureat, potrivit unui comunicat al Senatului.

Astfel, a fost eliminata proba scrisa diferenţiata transdiciplinara în favoarea celei unidisciplinare. De asemenea, Comisia a introdus opţiunea elevului de a susţine la una sau două limbi străine probă / probe orale de evaluare şi a menţinut prevederile textului de lege referitoare la susţinerea probelor de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba română, respectiv în limba maternă şi de evaluare a competenţelor digitale.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro