Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Strategia revizuita privind managementul resurselor umane din sistemul judiciar


13 septembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Strategia revizuita privind managementul resurselor umane din sistemul judiciar a fost lansata vineri, 10 spetembrie 2010, de CSM, potrivit unui comunicat al Consiliului.

Strategia revizuita a fost elaborata in cadrul proiectului de Asistenta tehnica pentru consolidarea capacitatii de management a Consiliului Superior al Magistraturii in domeniul resurselor umane din aparatul tehnic administrativ propriu si din sistemul judiciar din Romania” – FT RO2007/19343.07.02.12, finantat de Uniunea Europeana prin Facilitatea de tranzitie, de care a beneficiat Consiliul Superior al Magistraturii in perioada decembrie 2009 – septembrie 2010,  proiectul fiind implementat de consortiul international format din Lattanzio e Associati si Emme & Erre Società di Formazione Management e Ricerca S.p.A

Strategia propune o noua viziune la care se adauga 3 aspiratii cu privire la rolul, regulile si capacitatea administrativa a sistemului judiciar la nivelul anului 2015:

1. Profesionistii vor alcatui sistemul judiciar din Romania.

2. Sistemul judiciar va asigura existenta unei puteri judecatoresti reale, egala cu celelalte puteri ale statului.

3. Autoguvernarea in plan financiar si al resurselor umane va fi caracteristica sistemului judiciar, avand ca parteneri asociatiile profesionale ale magistratilor.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii