Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

AMR. Coeficientii de salarizare
17.09.2010 | JURIDICE.ro

In perioada 13-15 septembrie 2010, Asociatia Magistratilor din Romania a participat la dezbaterile organizate la CSM pe marginea variantelor grilei de salarizare, potrivit unui comunicat al AMR.

Elena Hach, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Brasov si Gabriela Baltag, judecator la Tribunalul Neamt au participat din partea AMR.

Rezultatul discutiilor a fost acordul reprezentantilor CSM, ICCJ, Parchetului de pe langa ICCJ, MJ si ai asociatiilor profesionale ale magistratilor privind varianta imbunatatita a grilei de salarizare.

Potrivit comunicatului, s-a consimțit stabilirea coeficientului pentru judecătorii și parchetele de pe lângă judecătorii între 9 și 12,75, cuantum care sporește cu 5% pentru tribunale și parchetele de pe lângă tribunale, cu 11% pentru curțile de apel și parchetele de pe lângă curțile de apel la și cu 15 procente pentru ÎCCJ și PÎCCJ, iar, în ceea ce privește funcțiile de conducere, s-a convenit aplicarea unei majorări diferențiate cuprinse între 0,2% și 2%, corespunzătoare tranșei de vechime.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.