BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul munciiCyberlaw
 
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 
Print Friendly, PDF & Email

Cine va tipari cardurile de sanatate
20.09.2010 | JURIDICE.ro, juridice.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 646 din data de 16 septembrie 2010 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 962/2010 pentru aprobarea modalitatii de realizare a sistemului national al cardurilor nationale de asigurari sociale de sanatate.

Potrivit actului normativ, Compania Nationala „Imprimeria Nationala” – S.A este desemnata ca unitate de achizitii centralizata, in numele si pentru Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, pentru realizarea sistemului national al cardurilor nationale de asigurari sociale de sanatate din Romania.

Realizarea  cardurilor nationale de asigurari sociale de sanatate  se va face de catre  Compania Nationala „Imprimeria Nationala” – S.A. conform specificatiilor aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Guvernul intentioneaza sa emita primele carduri nationale de sanatate la inceputul lunii ianuarie 2011.

Cardul national de sanatate va contine datele de identificare ale persoanei, dovada contributiei asigurarilor de sanatate la zi, numarul de solicitari de servicii medicale si diagnosticele medicale cu risc vital.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate