Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
 1 comentariu | 
Print Friendly, PDF & Email

Dezbatere cu candidatii pentru functia de membru CSM din partea curtilor de apel/parchetelor de pe langa curtile de apel – Bucuresti, 27 septembrie 2010

21.09.2010 | JURIDICE.ro

In data de 27 septembrie 2010 se va desfasura la Bucuresti dezbaterea cu candidatii pentru functia de membru CSM din partea Curtilor de Apel (orele 10.00 – 12.00) si a Parchetelor de pe langa Curtile de Apel (orele 13.00-15.00).


Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Dezbatere cu candidatii pentru functia de membru CSM din partea curtilor de apel/parchetelor de pe langa curtile de apel – Bucuresti, 27 septembrie 2010”

  1. dragutz13 spune:

    unde va avea loc intilnirea pt a participa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


 Abonare newsletter | Corporate | Membership

.