Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noi masuri pentru preluarea si incasarea contributiilor de asigurari sociale si de somaj


24 septembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Ministerul Muncii, Familie si Protectiei Sociale a mentionat intr-un comunicat faptul ca a dispus adoptarea unor masuri pentru preluarea, in bune conditii, si incasarea contributiilor de asigurari sociale si de somaj, venind astfel in ajutorul Casei Nationale de Pensii (CNPAS) si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

  • Au fost create la nivel teritorial Puncte de lucru ale Agentiilor de Ocupare a Fortei de Munca in sediul Caselor de Pensii, precum si ale Caselor de Pensii in sediul Agentiilor de Ocupare.
  • Programul de lucru cu publicul a fost prelungit, dupa cum urmeaza:

o 20-24 septembrie  2010, pana la orele 1900;

o 25 septembrie, pana la orele 1300;

o 27 septembrie, pana la orele 1800.

A fost instruit personalul implicat in operatiunea de preluare a declaratiilor si de incasare a contributiilor, in sensul unui comportament profesionist si a unei atitudini pro-active si pline de bunavointa fata de contribuabili, pentru a oferi un serviciu public de calitate si a se evita repetarea unor situatii similare celor de luna precedenta.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică