Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi. Retinere doi soti olandezi pentru care existau mandate europene de arestare


29 septembrie 2010 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Comunicat Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi: „La data de 29.09.2010, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi a dispus retinerea pentru 24 de ore a doua persoane pe numele carora autoritatile olandeze au emis mandate europene de arestare.

Numitii G. C., cetatean roman cu domiciliul in Vaslui si G. R., cetatean olandez, cu resedinta in Vaslui, sot si sotie, in perioada 1.02.2003-1.11.2003 in asociere cu alte persoane au determinat o persoana de sex feminin, minora, sa intretina raporturi sexuale cu mai multe persoane contra cost.

Cele doua persoane au fost cercetate de autoritatile olandeze si prin sentinta definitiva si irevocabila a Curtii de Apel din Amhem s-a dispus condamnarea acestora la 12 luni pedeapsa cu inchisoarea dintre care 6 luni cu suspendare, cu o perioada de proba de 2 ani, ulterior fiind emise cele doua mandate europene de arestare. Cele doua persoane au fost depistate de lucratorii de politie din cadrul IPJ Vaslui, pe raza municipiului Vaslui si in cursul zilei de astazi au fost prezentate procurorului de caz in vederea audierii acestora.

A fost sesizata Curtea de Apel Iasi competenta a dispune cu privire la arestarea celor doi.”

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică