Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Curtea de Apel Brasov. Intalnire a candidatilor la alegerile CSM din partea curtilor de apel cu judecatorii


29 septembrie 2010 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Alegeri CSM, Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Comunicat Curtea de Apel Brasov: „Astăzi, 29 septembrie 2010, s-a desfăşurat la Sala de consiliu a Curţii de Apel Braşov o întâlnire a judecătorilor din cadrul instanţei cu candidaţii la alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii.

Au participat următorii candidaţi: Lidia Barac – Curtea de Apel Timişoara, Dana Gârbovan – Curtea de Apel Cluj, Gheorghe Diaconu – Curtea de Apel Piteşti, Cezar Hâncu – Curtea de Apel Suceava, Horaţius Dumbravă – Curtea de Apel Târgu Mureş, Alexandru Şerban – Curtea de Apel Braşov.

Au fost dezbătute aspectele cele mai importante din proiectele candidaţilor şi au fost adresate numeroase întrebări de către judecătorii prezenţi, acoperind o problematică amplă şi de maximă actualitate, referitoare la organizarea şi funcţionarea Autorităţii Judecătoreşti.

Alegerile pentru Consiliul Superior al Magistraturii vor avea loc la data de 1 noiembrie 2010. La nivelul curţilor de apel vor fi aleşi de către adunările generale trei reprezentanţi, la nivelul tribunalelor un reprezentant, iar din partea judecătoriilor vor fi aleşi doi judecători.

Intalnirea s-a desfasurat in cadrul programului alegericsm.ro, fiind organizata de Friedrich Ebert Stiftung Romania, Freedom House Romania si Fundatia Konrad Adenauer.

Purtător de cuvânt,
Silviu Gabriel Barbu”

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro